Om APX

Vi är ett litet team med hög kompetens inom affärssystem. Vårt mål är alltid att bygga en stark relation till våra kunder.

Apx Core Solutions

Apx Core Solutions grundades av två konsulter från ett av världens största IT konsultföretag och har idag sitt säte i Kalmar. Målet är att skapa ett företag som ligger i framkant på utveckling av Business Central och att erbjuda detta med oöverträfflig kvalité till företag med 5 – 500 anställda. Företagets viktigaste ledord är kundrelation och kundnytta som ligger i grund för allt vi gör. Vi har erfarenhet av ett stort antal olika verksamheter men arbetar i huvudsak med e-handel, tillverkning, lager och grossister.

Vår vision

Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra i sitt nya affärsystem, därför strävar vi efter att vara så transparenta och öppna vi kan. Fokus ligger alltid på att ge den bästa service vi kan till våra kunder, utan långa väntetider och kontaktformulär. Ring oss gärna och se om vi har en lösning som passar just ditt företag.

Kontakta oss

 

Behöver ditt företag hjälp med ett nytt affärsystem?

Vi är alltid intresserade av att hjälpa nya företag och ta oss an nya utmaningar. Tveka inte på att höra av dig för en demo.